Kapsalon Krimpen aan den Ijssel - Daan van Boven
12
page,page-id-12,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Kapsalon Krimpen aan den Ijssel

Eigentijdse kapsalon in Krimpen aan den IJssel

Wij ontvangen u graag in onze kapsalon in Krimpen aan den IJssel. Of u nu een compleet nieuwe coupe wenst, een nieuwe kleur, permanent of gewoon bijpunten, u bent bij Daan van Boven aan het juiste adres. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie in onze eigentijdse kapsalon. Onze ervaren en deskundige kappers staan voor u klaar om uw haar volledig naar uw wensen te knippen, te snijden, te permanenten of te kleuren. En daarbij adviseren wij u desgevraagd.

Deskundig advies

Wilt u een compleet nieuw kapsel maar weet u niet precies wat bij u past? Wij adviseren u graag! We kijken daarbij met onze professionele blik wat bij uw gezicht en uw haar past maar houden ook rekening met zaken als hoeveel tijd u aan uw kapsel wil besteden, hoe u uw haar draagt en hoe vaak u uw haar wast. Ze bent u verzekerd van een kapsel die bij uw gezicht en haar past, maar ook bij uw persoonlijkheid en uw dagelijkse leven. Uw haar moet immers altijd mooi zitten en niet alleen als u onze kapsalon in Krimpen aan den IJssel verlaat.

 

Kapsalon Krimpen aan den IjsselGenieten

Wij maken van uw kappersbezoek een moment van ontspanning. Een moment waar u even kunt uitrusten, even weg van alle hectiek van alledag en pure ontspanning. Geniet van uw koffie en tijdschrift en wij zorgen ervoor dat u met een prachtige nieuwe coupe onze salon weer verlaat.

Afspraak

Wilt u dit ook ervaren? Maak dan een afspraak in onze kapsalon in Krimpen aan den IJssel. Dit kan via de website of bel of mail ons even.