Kapsalon Capelle aan den IJssel - Daan van Boven
16
page,page-id-16,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Kapsalon Capelle aan den IJssel

Uw kapsalon in Capelle aan den IJssel en omstreken

Wilt u uw haar laten knippen bij een kapsalon in Capelle aan den IJssel en omstreken? Maak dan een afspraak bij Daan van Boven in Krimpen aan den IJssel. Onze ervaren en kundige kappers staan voor u klaar om uw haar te knippen, snijden, kleuren, krullen, stylen of gewoon bij te punten. Wat uw haarwens ook is, wij helpen u graag verder.

Deskundig en eerlijk advies

U wilt natuurlijk een kapsel dat bij u past. Bij uw type haar, uw gezicht, uw persoonlijkheid. Maar het moet ook bij uw passen in gebruik. Uw haar moet immers altijd goed zitten, niet alleen als u de kapsalon in Capelle aan den IJssel en omgeving verlaat. Wij luisteren daarom goed naar uw wensen maar zullen ook doorvragen over dingen zoals hoeveel tijd u aan uw haar wilt besteden en hoe vaak u uw haar wast. Met onze kundige blik kunnen wij u adviseren over een kapsel dat helemaal bij u past. Een kapsel dat niet alleen mooi is op een foto maar ook in uw dagelijkse leven past.

 

Kapsalon Capelle aan den IJsselOntspanning

Even ontspannen bij de kapper. Voor veel vrouwen is een bezoek aan de kapper een rustmoment in hun drukke bestaan. Genieten van een heerlijk kopje koffie, lekker een tijdschrift lezen of een gezellig kletspraatje. Dit kan allemaal bij Daan van Boven.

Afspraak

Wilt u uw haar laten knippen in een kapsalon in Capelle aan den IJssel en omstreken? Kom dan eens langs bij Daan van Boven. U kunt bij ons binnen lopen of via de site een afspraak maken. Dan weet u zeker dat we u meteen kunnen helpen.