Kapper Krimpen aan den Ijssel - Daan van Boven
10
page,page-id-10,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Kapper Krimpen aan den Ijssel

Uw kapper in Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een kapper in Krimpen aan den IJssel? Kom dan eens langs bij Daan van Boven. Wij ontvangen u graag in ons mooie, eigentijdse salon. Onze professionele en ervaren kappers staan voor u klaar. We luisteren naar uw wensen en geven desgevraagd advies. We zijn op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en gebruiken de nieuwste technieken.

Kleur

Wilt u een nieuwe kleur in uw haar? Maar weet u niet precies welke? Ook daarvoor zit u goed bij Daan van Boven, de kapper in Krimpen aan den IJssel. Wij kijken met onze ervaren blik naar wat bij u en uw kleurpalet past en geven u deskundig advies. We gebruiken professionele producten met een uitstekende grijsdekking. Onze producten hebben een breed scala aan kleuren dus ook voor u hebben wij de perfecte kleur.

 

kapper krimpen aan den ijsselRustmoment

Naar de kapper is een momentje voor u zelf. Even rust en ontspanning. Ook dat kan bij Daan van Boven. Geniet van uw tijdschrift en heerlijke koffie en laat u lekker verwennen. U komt als herboren weer buiten.

Afspraak

Niet alleen vrouwen zijn welkom bij Daan van Boven. Ook heren en kinderen kunnen bij ons terecht voor een nieuw, eigentijds kapsel. Wilt u uw haar laten knippen door de beste kapper van Krimpen aan den IJssel? Kom dan eens langs bij Daan van Boven. U kunt bij ons binnen lopen of via de site een afspraak maken. Dan weet u zeker dat we u meteen kunnen helpen.