Kapper Kralingen - Daan van Boven
18
page,page-id-18,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Kapper Kralingen

Kapper nabij Kralingen

Ook voor uw kapper in Kralingen en omstreken kunt u terecht bij Daan van Boven. Voor een nieuwe coupe, knippen, snijden, kleuren, krullen, stylen of gewoon even bijpunten, bij Daan van Boven bent u aan het juiste adres.

Nieuwe kleur

Wilt u dit seizoen een nieuwe kleur in uw haar? We hebben een uitgebreide lijn haarkleuringen in een breed scala aan kleuren. In ons advies houden we rekening met de conditie en structuur van uw haar, uw kapsel en eventuele grijsdekking. Daarnaast speelt ook uw teint en de kleur van uw ogen en wenkbrauwen mee. En natuurlijk uw karakter en persoonlijkheid. Zo geven wij u altijd advies op maat en heeft u een kleur die past bij uw haar, uw gezicht en uw persoonlijkheid. Onze professionele haarkleuringen hebben een uitstekende grijsdekking en zijn vriendelijk voor het haar.

PersoonKapper Kralingenlijke aandacht

Persoonlijke aandacht, goed advies en luisterend naar uw wensen. Daarin onderscheid Daan van Boven zich van andere kappers in Kralingen en omgeving. Onze ervaren kappers zijn volledig op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en gebruiken de nieuwste knip- en snijtechnieken.

Ontspanning

Even ontspannen bij de kapper. Voor veel vrouwen is een bezoek aan de kapper een rustmoment in hun drukke bestaan. Genieten van een heerlijk kopje koffie, lekker een tijdschrift lezen of een gezellig kletspraatje. Dit kan allemaal bij Daan van Boven.

Afspraak

Op zoek naar een kapper in Kralingen en omgeving? Maak dan een afspraak bij Daan van Boven in Krimpen aan den IJssel. U kunt een afspraak maken via onze website. U kunt ons natuurlijk ook even bellen of mailen. We zien u graag in onze kapsalon.