Kapper Capelle aan den IJssel - Daan van Boven
14
page,page-id-14,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Kapper Capelle aan den IJssel

De kapper in Capelle aan den IJssel en omgeving

Bent u op zoek naar een kapper in Capelle aan den IJssel? Kijkt u dan ook eens een gemeente verder. In Krimpen aan den IJssel bevindt zich Daan van Boven. De kapper waar u persoonlijke aandacht krijgt en professioneel en kundig wordt geknipt. We luisteren naar uw wensen en kijken tegelijkertijd naar uw haar en uw persoonlijkheid. We zullen u adviseren over kapsel en kleur.

Nieuwste technieken

Wilt u een compleet nieuw kapsel, een andere kleur, krul of slag in uw haar of alleen bijpunten? Stop dan met zoeken naar een kapper in Capelle aan den IJssel en omgeving en maak een afspraak bij Daan van Boven. Onze ervaren kappers zijn volledig op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen en gebruiken de nieuwste knip- en snijtechnieken.

 

Kapper Capelle aan den IJsselFeestkapsels

Heeft u binnenkort een feest of een bruiloft? Ook daarvoor kunnen we u helpen. We maken vooraf een afspraak om uw wensen te bespreken en kort voor de bijzondere gelegenheid maken we een nieuwe afspraak om uw kapsel naar uw wensen te stylen. Ook voor bruidskapsels kunt u bij onze kapper in Capelle aan den IJssel en omgeving terecht.

Herenkapper

Niet alleen vrouwen zijn welkom bij Daan van Boven. Ook heren en kinderen kunnen bij ons terecht voor een nieuw, eigentijds kapsel.

Afspraak

Wilt u meer weten over Daan van Boven? Bekijk dan onze website en maak een afspraak via het contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook even bellen of mailen. We zien u graag in onze kapsalon.