Herenkapper Rotterdam - Daan van Boven
15484
page,page-id-15484,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Herenkapper Rotterdam

Herenkapper in Rotterdam en omgeving

Op zoek naar een herenkapper en Rotterdam en omgeving? Maak dan een afspraak bij Daan van Boven. Onze kapsalon in gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Zonder parkeerproblemen en uit de drukte van de grote stad kunt u bij ons rustig een kopje koffie drinken en genieten van uw krant of tijdschrift.

Nieuw kapsel

Wil u een nieuw kapsel maar weet u niet precies wat? Wij adviseren u graag. Met onze professionele blik kijken we wat bij uw haar, gezicht, leeftijd, persoonlijkheid en dagelijkse leven past. U wilt immers een kapsel wat altijd goed zit, niet alleen als u net bij de kapper bent geweest. Kleurtje in uw haar of grijze haren wegwerken? Ook dat is mogelijk bij uw herenkapper in Rotterdam en omstreken. We hebben een breed scala aan kleuren in onze lijn haarkleuringen. We zoeken de kleur die het dichtste bij uw natuurlijke haarkleur ligt.

herenkapper rotterdamOntspanning

Ook voor mannen is een bezoek aan de kapper een moment van ontspanning. Hoofdhuidmassage, rustig een kopje koffie drinken en de krant lezen. Even een moment voor uzelf, weg van uw drukke bestaan. Pak dit moment en geniet er van!

Niet alleen voor heren

Daan van Boven knipt niet alleen heren. Ook vrouwen en kinderen kunnen terecht in onze kapsalon.

Afspraak

Wilt u uw haar laten knippen door een herenkapper in Rotterdam en omstreken? Kom dan eens langs bij Daan van Boven. U kunt bij ons binnen lopen of via de site een afspraak maken. Dan weet u zeker dat we u meteen kunnen helpen. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen.